(0)
(0)

Μόλις έφτασαν! Νέες παραλαβές και restock Φεβρουαρίου

02.02.2019
Μόλις έφτασαν! Νέες παραλαβές και restock Φεβρουαρίου

 

Ο Φεβρουάριος μπαίνει δυνατά στο Dragonmeeple. To hoard μας ενισχύθηκε με νέα επιτραπέζια, επεκτάσεις αγαπημένων παιχνιδιών και RPG.

 

Και ξεκινάμε με τα…

 

Terraforming Mars - Colonies

Το Colonies είναι το τελευταίο expansion του πετυχημένου Terraforming Mars. Μπορεί να παιχτεί μαζί με το βασικό παιχνίδι ή και με οποιοδήποτε άλλο expansion. Εισάγει στο παιχνίδι colony tiles, στα οποία μπορείτε να χτίσετε αποικίες και να στείλετε τους εμπορικού σας στόλους. Επίσης περιλαμβάνει νέες κάρτες και corporations.

 

Pandemic: Fall of Rome

Για τους λάτρεις της σειράς Pandemic έρχεται το νέο παιχνίδι που διαδραματίζεται στα τέλη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Συνδυάζοντας τους συνεργατικούς μηχανισμούς του Pandemic με νέους μηχανισμούς το Pandemic: Fall of Rome σας πάει πίσω σε μια από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες της ιστορίας: Τη Ρώμη. Οι παίχτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις ορδές βαρβάρων αλλά και να σταθεροποιήσουν το εσωτερικό της αυτοκρατορίας.

 

D&D RPG - Core Rulebook Gift Set Alternate Cover

Για να μην αφήσουμε απογοητευμένους τους RPGάδες, φέραμε και το νέο Gift Set του D&D. Τα τρία βασικά βιβλία του αγαπημένου μας RPG με ξεχωριστά και μοναδικά εξώφυλλα σε μια συλλεκτική έκδοση. Είτε παίρνετε για πρώτη φορά τα βιβλία, είτε απλά θέλετε να αντικαταστήσετε τα προηγούμενα, το D&D RPG - Core Rulebook Gift Set Alternate Cover είναι κόσμημα για τη βιβλιοθήκη σας.

Restock

Εκτός από τις νέες παραλαβές ανανεώσαμε το stock μας σε αγαπημένα επιτραπέζια, τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα:

Detective: A Modern Crime Game

Pandemic 10th Anniversary Edition

Kanban: Automotive Revolution - Drivers Edition

Merchants & Marauders & Merchants & Marauders: Seas of Glory

 

Όσο είτε εδώ μπορείτε να δείτε και τις προσφορές μας ή να εγγραφείτε στη λίστα μας για να μην χάνετε όλες τις προσφορές και τις τελευταίες παραλαβές μας.

Newsletter

Copyright © 2018 | Dragonmeeple | Designed & Developed by Imode
 
FREE SHIPPING
on all orders above 70€
 
RETURN POLICY: IN 15 DAYS
at sealed products only.
 
CUSTOMER SUPPORT
+30 211 1118698 daily: 16:30 - 05:00